Mariette Hesseling

All Round Vormgeving

Kantoor Zoomers

Kantoor Zoomers in Nieuwegein is een kantoorverzamelgebouw voor diverse ondernemingen. All-In Living heeft het totaalontwerp van het interieur en de grafische vormgeving gemaakt. Mijn opdracht was om de huisstijl te laten aansluiten bij een brede doelgroep en het moest passen bij het industriële pand. Ik koos voor een frisse, gele kleur en een stoere letter. Deze combinatie past bij de grove structuren van het gebouw. Bij binnenkomst heb ik het logo groots en verlicht op de muur. laten plaatsen Dit is de hal waar alle bezoekers binnenkomen en deze ruimte dient ook als wachtruimte. Samen met mijn collega’s van de interieurafdeling heb ik voor die ruimte een bank ontworpen in de vorm van de letter Z, zodat ook hier het interieur en de grafische vormgeving op elkaar aansluiten.
In de brasserie heb ik de letter Z ook terug laten komen als een grafische illustratie op de muur. Door de herhaling van dit element in diverse ruimtes, wordt het interieur één geheel. Daarom heb ik ook de lift en het menubord gepersonaliseerd met elementen uit de huisstijl van Kantoor Zoomers.

De vergaderkamers zijn afgesloten met een glazen wand. Dit sluit perfect aan bij de industriële look & feel van de rest van het interieur, maar biedt weinig privacy. Daarom heb ik ook hier vormgeving op aan laten brengen. Door de melkglasstrook wordt de eerste inkijk tegengegaan en de cirkel met tekst zorgt voor onderscheid tussen de twee vergaderkamers.

Bewaren

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Mariette Hesseling

Thema door Anders Norén